Modalităţi de plată

Poţi plăti facturile E.ON prin intermediul băncilor BRD, ING Bank, Transilvania, UniCredit Bank, BCR, Carpatica, CreditCoop, Raiffeisen Bank şi la punctele de încasare PayPoint, Payzone, M-Pesa, Orange Money, un-doi Centru de plăţi şi Westaco.

Pentru plata prin transfer bancar, la achitarea facturilor de consum trebuie să menţionaţi pe ordinul de plată codul de încasare, numărul facturii şi contul E.ON deschis la băncile partenere.

Pentru înregistrarea corectă a plăţii facturii E.ON:

  • Este important să ai factura la tine când efectuezi plata în numerar la ghişeul bancar, la automatele bancare sau la punctele de încasare PayPoint, Payzone, M-Pesa, Orange Money, un-doi Centru de plăţi şi Westaco.

  • Pentru efectuarea plăţii facturii de consum prin transfer bancar te rugăm să indici corect pe ordinul de plată codul de încasare, numărul facturii şi contul E.ON, înscrise pe factură.

  • Pentru plata restanţelor comunicate prin preaviz este important să ai preavizul la tine pentru scanarea codului de bare înscris pe acesta.

  • Pentru plata garanţiei percepute ca urmare a reconectării te rugăm să utilizezi contul bancar BRD indicat pe contractul de garanţie.